Femeia – adaptabila la orice situatie

A trecut ceva vreme de cand femeia si-a cerut drepturile. A refuzat sa mai fie vreun animal subjugat  parca2ij3trc vanat  in functie de talentul de a tine o gospodarie curata  , de a creste un copil  si de a face sex.  Sunt acum femeile libere ? Le apreciem mai mult ?
Am studiat mai multe relatii ale apropriatilor si ale mele. Am observat ca femeile nu si-au uitat trecutul , au optiuni acum,  se adapteaza.  Am vazut cam 4 tipuri de relatie :

Relatia 1  – Femeia conduce , barbatul supus

Ea e tipul de fata colerica care nu suporta critici sau defecte ,  el e melancolicul pe care l-a lovit norocul si si-a gasit o fata guraliva care il poate completa in societate.

 • Relatia incepe bine – introducere
  El e mort dupa ea , ea stie ca ar putea mai mult dar de ce sa nu incerce cand stie ca poate sa il conduca. El o cauta ii face cadouri mici ,  e nelinistit , nu vrea sa greseasca in nimic , o suna des , mesaje ii da atentie . Prea multa…
 • Relatia se inclina de la slab la puternic- intriga
  Incep reprosurile alea mici . El intarzie , uita sa sune , uita sa spuna te iubesc la telefon. Ea pune boticul de suparata, el isi cere scuze, se pupa se impaca.
 • Relatia sa pierdut -deznodamant
  Incep criticile,reprosurile si  certurile in public , el e docil alearga sa rezolve toate problemele relatiei , se injoseste. Ea se plictiseste si ii da liber.

Relatia 2 – Nascuti pentru a fi lideri

El si ea , doi frumosi , doi zmei , nici unul nu face compromisuri.

 • Relatia incepe bine – introducere
  Se plac , au o relatie activa , frumoasa , deschisa , se inteleg asupra programului stiu cand sa se caute unul pe altul.
 • Relatia inca rezista- intriga
  Le place sa se contrazica , au o relatie deschisa si isi dau replici pe care unii le-ar considera ofensive. Dar o fac cu dragoste , se ciondanesc. Se supara, se cearta , dupa o perioada unul cedeaza si se impaca.
 • Relatia cu scandal-deznodamant
  Incep certurile serioase ,  parca ar continua relatia deoarece devin atractia grupului de prieteni ca o emisiune penibila de pe Antena 1 . Se despart.

Relatia 3 – Femeia la cratita

El e tipul prost crescut, autoritar sau mascota grupului de prieteni ( si-ar bate prietena daca ar obtine niste aplauze de la baieti). Ea e tipa care are ca exemplu de relatie casnicia parintilor gen femeie la cratita , barbat alcoolic.

 • Relatia incepe timid- introducere
  El ii arata de la inceput ca el conduce relatia si ca nu suporta comentariile. Ea e timida, il place , e mascul feroce, alaturi de el nu are frica.  Ea e cea care suna des si ii face declaratii zemoase.
 • Relatia se inclina de la slab la puternic-intriga
  El isi permite cu ea orice , ea accepta orice.
 • Relatia se incheie-deznodamant
  Diferit de prima relatie e ca el nu are de ce sa o paraseasca , conduce , primeste orice vrea. E clar a gasit femeia trecutului , femeia buna in gospodarie , poate fi educata si modelata dupa bunul plac, probabil prin violenta. Multumiri femeii si a mentalitatii transmise din generatie in generatie.
  Se mai termina relatia ?

In Romania predomina relatia 3 datorita mentalitatii atat femeii cat si a barbatului.

Disclaimer
Relatia 4 nu am vrut sa o detaliez o vad monotona,  el si ea sunt tipurile de persoane retrase , din anumite motive sunt antisociale , se gasesc  si nu au relatie prea activa , nu par sa se desparta pentru ca le e teama ca nu vor mai gasi pe altcineva. Sex is not so great.
Orice relatie decurge altfel, oricare din cele 4tipuri de relatie enumarate de mine poate sfarsi in orice alta situatie sau poate duce la o casatorie, dar toate se bazeaza pe terpiturile stereotip enuntate pentru EL si EA.
Nu, nu sunt misogin.

Reclame