Arta de a convinge

Nu vreau sa arunc totul in bratele nationalitatii. Mi se pare de-a dreptul las si mizerabil dar cum altfel am putea numii aceea adunatura de oameni cu un comportament parca total diferit de restul persoanelor civilizate si cu principii de bun simt. Cum altfel decat Romani? Solutia salvatoare ar veni probabil imediat de la multi dintre noi. Hai sa le zicem cocalari! Eu consider ca asta e o eticheta a brandului. Brandul de „roman” etichetat intr-un caz particular drept cocalar. Cu un slogan ca pe un produs care se vrea raspandit :  „Cocalar” ! Nu fi ceea ce vrei. Urmeaza turma , urmeaza stereotipul. ( By Romania ).

Noul Roman

„Noul roman” nu se mai lasa influentat , manipulat sau sfatuit. Orice tentativa de al influenta pe „noul roman” cade . Nu se mai poate. Romanul s-a schimbat , numai pleaca urechea la indemnurile unei persoane, indiferent de statutul acelei persoane fie ea ruda, prieten, concetatean. El are un alt aliat, un aliat de temut, mult superior oricarei persoane.

Temutul Aliatul

Temutul aliat este Televizorul. Dupa clipe petrecute impreuna cu aliatul, romanul e gata sa faca fata oricarei provocari, oricarui atac al culturalizarii, al bunului simt si gust. Aliatul ofera tot, orice alte ideei din viata sunt total neavizate si ignorate.

Concluzii , solutii ?

Las si mizerabil o sa ma folosesc de termenul de roman in cazul oricarui individ snob si incult.
Se zice ca T.V.`ul poate controla creierul prin impulsuri electrice si ca de asta manipuleaza asa usor masele. Daca e asa e bine ca mai sunt si creiere care se pot opune si poate vreodata o sa faca diferenta.
Solutii?

Post factum: Desi e primul post am evitat o introducere fara un motiv aparent. Salut !

Reclame